defeijter administraties

Welk product je ook maakt en welke dienst je ook levert, elke ondernemer voert een administratie. Omdat het moet volgens de wet en omdat je er informatie uit kan halen. Maar hoe voer je eigenlijk een administratie, en aan welke eisen moet die voldoen? En hoe houd je de kosten laag? Dat zijn typisch vragen waarmee je naar een boekhouder stapt.

Ik ben Samanda de Feijter. Ik woon met man en drie zonen in Utrecht. Sinds 2011 verzorg ik de boekhouding van ZZP-ers en freelancers. Daarvoor heb ik iets héél anders gedaan. Ik ben namelijk opgeleid als arts. En heb ook 15 jaar als arts gewerkt. Maar toen de stress die het vak ook heeft me wat begon op te breken was het tijd voor iets heel anders.

Via mijn man die een eigen bedrijf startte, raakte ik in het boekhoudvak verzeild. Grappig genoeg blijken er overeenkomsten te zijn tussen beide vakken. Ook als boekhouder kom je in contact met verschillende mensen, en ben je dienstverlenend bezig. Wat ik verder leuk vind aan het boekhoudvak is om kennis te maken met allerlei verschillende bedrijfstakken. Maar ook het boekhoudkundig handwerk zelf past goed bij mij, ik ben van nature precies en heb oog voor details. En dat er aan het eind van het proces mooie overzichten liggen waar je allerlei dingen uit kan opmaken geeft mij een hoop bevrediging.

defeijter administraties Samanda de Feijter
defeijter administraties Samanda de Feijter
Samanda de Feijter
defeijter administraties
Maliebaan 45
Utrecht
06-14395041
samanda@defeijteradministraties.nl
https://www.defeijteradministraties.nl